top of page

Casos d'èxit

WALLAPOP

SAGARDI

APPLUS

Testimonis

Mayka Navarro, periodista a Telecinco, TV3 i La Vanguardia

video Mayka Navarro_ES
Play Video

Sergio Valero, Lead Copywriter - Doctoralia

“Comunicar de la millor manera possible i transmetre un sentiment determinat requereix sempre una improvisació estudiada. Crockley Business Communication ens assegura, a part que aquest esforç no serà mai en va, que el nostre missatge arriba intacte al cor dels nostres usuaris amb el batec de cada nova traducció.”

scce_-150x125.png

Raúl Monroy, Director - SCCE

"L'Aurélia és la millor professora d'idiomes que he tingut mai. El seu objectiu sempre és mantenir la meva motivació per avançar a passos de gegant, tot i la dificultat del tema, com poden ser els verbs irregulars. Li fascina el seu gran treball! I això ajuda a mantenir també el meu interès per seguir aprenent. És per aquests dos motius, la motivació i l'interès, que continuo amb les meves classes. Em sembla molt bon actiu per a Crockley Business Communication."

Iolanda Balasch, Cap d'Organització

“La diferència es veu en els detalls; professors molt professionals però alhora dinàmics i interessants. Un tracte molt correcte però també personal i flexible. I el més important és que sentim que els importem de debò.” 

Javier Cantarell, Director Gerent - Lanxess

"Crockley Business Communication és proveïdor habitual del grup Lanxess per a la formació d’idiomes des del 2008 perquè estem satisfets amb la metodologia aplicada i els resultats obtinguts.”

Ángela Casals Noguer, Vicepresidenta Legal - Applus

“Estic contenta d’haver conegut per fi professors que em fan sentir motivada per aprendre i millorar el meu anglès. No són una simple acadèmia d’anglès, sinó un grup de professors apassionats per l’educació.”

Ana González Vidal, Senior Business Intelligence Consultant - eB4IT

"Després de les classes em sento molt més segura envers l’anglès. He après molt: com integrar-lo al meu dia a dia i diferents mètodes per a practicar i fer de l'anglès una rutina. M'ha encantat cada classe, totalment aprofitades, amenes, divertides i focalitzades en els meus objectius i en aconseguir-los sempre d'una manera molt agradable i amena. M’he desfet de tota aquesta barrera i pors que tenia amb l’anglès i això és molt important per a mi."

SAGARDI

Garantir l’èxit de l’obertura del primer restaurant Sagardi al Regne Unit.

CAS D'èXIT

Sagardi

WALLAPOP

Impulsar la ràpida expansió internacional de Wallapop mitjançant una millor comunicació.

CAS D'èXIT

Wallapop

APPLUS

Reforçar la imatge corporativa d’Applus en la presentació mundial dels resultats anuals i de l’estratègia d’RSC.

CAS d'èXIT

Applus
bottom of page