Casos d'èxit

WALLAPOP

SAGARDI

APPLUS

Testimonis

Sergio Valero, Lead Copywriter - Doctoralia

“Comunicar de la millor manera possible i transmetre un sentiment determinat requereix sempre una improvisació estudiada. Crockley Business Communication ens assegura, a part que aquest esforç no serà mai en va, que el nostre missatge arriba intacte al cor dels nostres usuaris amb el batec de cada nova traducció.”

Consol García, Marketing Manager

"Crockley Business Communication ens ha ajudat de moltes formes. Hi recorrem directament no tan sols per la qualitat dels seus productes, sinó també perquè sabem que són ràpids i molt professionals i perquè respecten escrupolosament la confidencialitat.”

Iolanda Balasch, Cap d'Organizació

“La diferència es veu en els detalls; professors molt professionals però alhora dinàmics i interessants. Un tracte molt correcte però també personal i flexible. I el més important és que sentim que els importem de debò.” 

Javier Cantarell, Director Gerent - Lanxess

"Crockley Business Communication és proveïdor habitual del grup Lanxess per a la formació d’idiomes des del 2008 perquè estem satisfets amb la metodologia aplicada i els resultats obtinguts.”

Ángela Casals Noguer, Vicepresidenta Legal - Applus

“Estic contenta d’haver conegut per fi professors que em fan sentir motivada per aprendre i millorar el meu anglès. No són una simple acadèmia d’anglès, sinó un grup de professors apassionats per l’educació.”

Mayka Navarro, periodista a Telecinco, TV3 i La Vanguardia

SAGARDI

Garantir l’èxit de l’obertura del primer restaurant Sagardi al Regne Unit.

CAS D'èXIT

 

WALLAPOP

Impulsar la ràpida expansió internacional de Wallapop mitjançant una millor comunicació.

CAS D'èXIT

 

APPLUS

Reforçar la imatge corporativa d’Applus en la presentació mundial dels resultats anuals i de l’estratègia d’RSC.

CAS d'èXIT

 

©2019 Crockley Business English