top of page

Oportunitats en l'era post brexit


Està clar que el Brexit és una decisió en la que totes les parts perden, i més encara si es produeix de la manera en la que s'està portant a terme. Desprès de més de 4 dècades d'acords entre la Unió Europea amb el Regne Unit, les relacions s'han trencat i es innegociable que suposarà un impacte econòmic enorme pels europeus.

Encara que aquesta situació podria arribar a una crisi, recordem que també pot suposar moltes oportunitats (com curiositat, la paraula crisi en japonès està composta per els caràcters de perill + oportunitat). Els efectes secundaris que ha de tenir l'impacte del Brexit pot ser l'oportunitat que han esta esperant alguns emprenedors.

Un bon exemple el trobem en Crockley, consultoria de negocis i comunicació que s'encarrega d'oferir solucions a empreses per millorar els seus negocis a nivell internacional. Estan especialitzats en el desenvolupament i en la capacitació de les diferents estratègies per empreses que tenen comunicació amb l'estranger. Donen solucions d'anglès comercial que, en el món en el que vivim, poden ser la solució definitiva per a aconseguir tancar aquest acord tan important.

Pots donar una ullada als nostres casos d'èxit per tenir més informació en relació a com et podem ajudar.

¿El Brexit podria ser una oportunitat per empreses a Espanya?

Les empreses espanyoles, i de qualsevol altre part del món, podrien trobar moltes oportunitats en aquesta nova situació. També és un bon moment per llançar aquesta idea i que s'aprofitin del canvi de normes.

Fins abans del Brexit, Londres era l'únic centre financer ubicat a Europa al que arribava tota la inversió des de l'exterior. La gran majoria del capital que arribava, procedia dels Estats Units i Canadà. Ara, amb el canvi de la situació, aquest centre financer està trencat i és imperatiu construir un nou.

Hi ha moltes ciutats que s'estudien per prendre el relleu, com París i Frankfurt, però és cert que Madrid té moltes possibilitats i n'hi han varies raons que aproven aquesta postura. A Espanya es poden trobar moltes avantatges a nivell fiscal, geo-estratègic, humà, tecnològic, de transports, infraestructures i molt més. Les detallem a continuació:

- Raons GEO estratègiques

Hem de considerar que el mercat d'Espanya és molt rentable; de fet, ja conten amb uns 46 milions de consumidors en potència. I no només això, sinó que està considerada com la 13a economia mundial per volum de PIB.

- Beneficis fiscals

Les polítiques fiscals que es segueixen a Espanya són molt interessants per el capital que arriba de fora. Per exemple, la pressió fiscal que s´exerceix sobre el capital és moderada, d'un 19, 3% (en comparació amb altres països de la UE, resulta interessant). A més, convé recordar que en el nostre país, existeix el que coneixem com Patent Box: l'inversor podria estalviar fins un 60% d'impostos sota condicions concretes.

- Bones comunicacions

Espanya està molt bé comunicada amb infraestructures i transports. Aquesta és un altre raó per la que moltes empreses de l'estranger confien en el país. Contem amb 2 dels aeroports més importants de tota Europa, i estem a la tercera posició en referència al transport per mar. El nostre transport terrestre i ferroviari no es queda molt enrere.

- Bones oportunitats d'inversió

A Espanya es poden trobar interessants oportunitats d'inversió per les empreses estrangeres a una llarga sèrie de sectors.

De fet, el nostre país està considerat com l'11è país que més quantitat d'inversió estrangera rep al llarg de qualsevol part del món.

- Bon nivell de vida

A més de totes les raons mencionades amb anterioritat perquè Madrid es converteixi en el nou centre financer, no podem oblidar-nos que el nivell di vida està molt bé valorat. El nostre sistema sanitari és dels millors en comparació amb qualsevol altre al llarg del món, el nostre patrimoni històric i cultural és molt ric, a més tenim un clima envejable i una gastronomia única.

La conclusió, és un bon moment per aprofitar-se del Brexit e invertir en la nostra idea. Si necessites ajuda amb la comunicació amb els teus clients, no dubtis en dipositar la teva confiança en Crockley Business Communication.


Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page