Oportunitats en l'era post brexit


Està clar que el Brexit és una decisió en la que totes les parts perden, i més encara si es produeix de la manera en la que s'està portant a terme. Desprès de més de 4 dècades d'acords entre la Unió Europea amb el Regne Unit, les relacions s'han trencat i es innegociable que suposarà un impacte econòmic enorme pels europeus.

Encara que aquesta situació podria arribar a una crisi, recordem que també pot suposar moltes oportunitats (com curiositat, la paraula crisi en japonès està composta per els caràcters de perill + oportunitat). Els efectes secundaris que ha de tenir l'impacte del Brexit pot ser l'oportunitat que han esta esperant alguns emprenedors.

Un bon exemple el trobem en Crockley, consultoria de negocis i comunicació que s'encarrega d'oferir solucions a empreses per millorar els seus negocis a nivell internacional. Estan especialitzats en el desenvolupament i en la capacitació de les diferents estratègies per empreses que tenen comunicació amb l'estranger. Donen solucions d'anglès comercial que, en el món en el que vivim, poden ser la solució definitiva per a aconseguir tancar aquest acord tan important.

Pots donar una ullada als nostres casos d'èxit per tenir més informació en relació a com et podem ajudar.

¿El Brexit podria ser una oportunitat per empreses a Espanya?

Les empreses espanyoles, i de qualsevol altre part del món, podrien trobar moltes oportunitats en aquesta nova situació. També és un bon moment per llançar aquesta idea i que s'aprofitin del canvi de normes.

Fins abans del Brexit, Londres era l'únic centre financer ubicat a Europa al que arribava tota la inversió des de l'exterior. La gran majoria del capital que arribava, procedia dels Estats Units i Canadà. Ara, amb el canvi de la situació, aquest centre financer està trencat i és imperatiu construir un nou.

Hi ha moltes ciutats que s'estudien per prendre el relleu, com París i Frankfurt, però és cert que Madrid té moltes possibilitats i n'hi han varies raons que aproven aquesta postura. A Espanya es poden trobar moltes avantatges a nivell fiscal, geo-estratègic, humà, tecnològic, de transports, infraestructures i molt més. Les detallem a continuació:

- Raons GEO estratègiques

Hem de considerar que el mercat d'Espanya és molt rentable; de fet, ja conten amb uns 46 milions de consumidors en potència. I no només això, sinó que està considerada com la 13a economia mundial per volum de PIB.

- Beneficis fiscals

Les polítiques fiscals que es segueixen a Espanya són molt interessants per el capital que arriba de fora. Per exemple, la pressió fiscal que s´exerceix sobre el capital és moderada, d'un 19, 3% (en comparació amb altres països de la UE, resulta interessant). A més, convé recordar que en el nostre país, existeix el que coneixem com Patent Box: l'inversor podria estalviar fins un 60% d'impostos sota condicions concretes.

- Bones comunicacions

Espanya està molt bé comunicada amb infraestructures i transports. Aquesta és un altre raó per la que moltes empreses de l'estranger confien en el país. Contem amb 2 dels aeroports més importants de tota Europa, i estem a la tercera posició en referència al transport per mar. El nostre transport terrestre i ferroviari no es queda molt enrere.

- Bones oportunitats d'inversió

A Espanya es poden trobar interessants oportunitats d'inversió per les empreses estrangeres a una llarga sèrie de sectors.

De fet, el nostre país està considerat com l'11è país que més quantitat d'inversió estrangera rep al llarg de qualsevol part del món.

- Bon nivell de vida

A més de totes les raons mencionades amb anterioritat perquè Madrid es converteixi en el nou centre financer, no podem oblidar-nos que el nivell di vida està molt bé valorat. El nostre sistema sanitari és dels millors en comparació amb qualsevol altre al llarg del món, el nostre patrimoni històric i cultural és molt ric, a més tenim un clima envejable i una gastronomia única.

La conclusió, és un bon moment per aprofitar-se del Brexit e invertir en la nostra idea. Si necessites ajuda amb la comunicació amb els teus clients, no dubtis en dipositar la teva confiança en Crockley Business Communication.


Featured Posts
Recent Posts