top of page

Contribuïm a fer que les empreses millorin els seus negocis internacionals a través d’una millor comunicació.

top of page

Preparem els teus empleats per a la globalització desenvolupant les seves habilitats en l’àmbit de la comunicació i formació d’idiomes, creem els missatges i l’estratègia de contingut en anglès per a la teva empresa i traduïm i adaptem els teus missatges a tots els idiomes que necessitis.

Crockley Business Communication va començar el 2007 amb la visió del seu fundador de proporcionar valor real i la més alta qualitat a un mercat ja saturat de serveis d’idiomes. 

Avui som una innovadora consultoria d’idiomes i comunicació que contribueix a fer que les principals empreses multinacionals i espanyoles tinguin èxit en el món dels negocis internacionals.

El nostre equip

Andrew J. Crockley, Founder and CEO
Andrew J Crockley, Founder and CEO

Andrew J. Crockley

Fundador i CEO

L’Andrew va fundar Crockley Business Communication arran de les seves tremendes ganes d’ajudar la gent i les empreses a comunicar-se millor fora d’Espanya. Com a CEO, és el màxim responsable dels nostres departaments de Formació, Traducció i Estratègia de Contingut, i s’implica molt en els departaments de Selecció, Finances i Desenvolupament Comercial de l’empresa.


Tot i que va néixer i es va criar a Londres, l’Andrew ha viatjat extensament per Àsia, Europa i tot el continent americà, parla tres idiomes, és llicenciat en filosofia i professor d’anglès qualificat. Quan va arribar a Espanya va aprofitar els seus idiomes, el contacte amb cultures d’arreu del món, la seva experiència en l’ensenyament i el seu esperit emprenedor per fundar Crockley Business Communication.


Els seus objectius del 2007 eren els mateixos que ara: facilitar els negocis internacionals a través d’una millor comunicació.

Silvia Centanni, Financial Controller
Silvia Centanni, Financial Controller

Silvia Centanni

Directora de Finances

La Silvia ho admet obertament: és una persona de números. És la que s’encarrega que els milers d’hores de formació i creació de contingut i els milions de paraules traduïdes estiguin perfectament organitzades i processades.

La Silvia, però, a més de la seva habilitat amb els números, té molts altres talents: és enginyera química i una empresària d’èxit amb més de trenta anys d’experiència fent negocis en dos continents!

Lisa Parkinson, Implant Manager and Business English Trainer
Lisa Parkinson, Director of Studies

Lisa Parkinson

Cap d’estudis

La Lisa dirigeix el nostre Departament de Formació i gestiona un equip de més de cinquanta formadors. Contacta amb els nostres clients i alumnes per dissenyar uns cursos de formació d’idiomes de qualitat, triant el perfil del formador en funció del perfil de l’alumne. Amb aquesta finalitat, coordina les set fases del nostre procés de selecció dels formadors Crockley Certified i supervisa la gestió de milers d’hores en beques de la Fundació Tripartida de la UE.

També és una de les nostres professores d’idiomes més dinàmiques i aporta una àmplia experiència internacional perquè ha treballat al Japó, Regne Unit i Espanya. La seva passió per l’ensenyament només és comparable a la seva passió pel karaoke!

Nadia Peiró Adams, Translations Manager
Nadia Peiró Adams, Translations Manager

Nadia Peiró Adams

Gestora de projectes de traducció

La Nadia dirigeix el nostre Departament de Traducció i és responsable d’un equip de més de cinquanta traductors. També gestiona i selecciona els millors lingüistes a qualsevol part del món.

 

La Nadia és una d’aquestes persones envejables que parlen un anglès i espanyol perfectes! Aporta la seva educació bilingüe i més de deu anys d’experiència en traducció i gestió de projectes juntament amb un alt nivell de rus.

Julieta Bernal, Business Development Manager
Julietta Bernal

Julieta Bernal

Gerent de Desenvolupament de Negocis

La Julieta coordina les nostres relacions a Espanya i contribueix al creixement de l’empresa. Està a càrrec de les nostres xarxes socials i d’esdeveniments com el nostre famós FRAVA (FRiday cAVA).

La Julieta se sent molt satisfeta amb el seu bagatge artístic com a actriu perquè ha pujat a molts escenaris tant del seu Buenos Aires natal com de Barcelona.

La seva passió i la seva actitud positiva envers les persones i les relacions és una font de frescor i d’inspiració inesgotable per al nostre equip, el nostre saber i la nostra comunitat. És una gran defensora de l’aprenentatge permanent i també un pou de saviesa sobre superació personal i sobre com treure l’autèntic potencial de les persones. Sap que no s’ha de defallir, que s’ha de ser implacable i que s’ha de veure en cada desafiament una nova oportunitat perquè, pensant així, no hi ha res que no es pugui aconseguir!

Victor Melià
Victor Melia, Administrative Assistant

Victor Melià

Assistent administratiu

En Victor treballa als nostres departaments de Màrqueting i Selecció de Personal. És el nostre expert en producció gràfica i el seu secret més ben guardat és que és el fotògraf-paparazzi de Crockley. Si el busques, el trobaràs darrere de la seva càmera durant els nostres famosos esdeveniments de FRAVA!

La formació acadèmica d’en Victor inclou una llicenciatura en relacions públiques i gestió de màrqueting. Quan no està enganxat a la pantalla del seu ordinador, li agrada passar les hores a la platja o aprenent a tocar la guitarra.

foto consol web_edited_edited.jpg
Consol Garcia

Consol Garcia

Coordinadora de Selecció de Personal

Consol és la persona responsable de coordinar el procés de selecció de Crockley Business Comunication. La seva feina es centra en trobar als millors formadors del país, acompanyant-los a través de les 7 fases del nostre procés de selecció. El fet que només el 7% dels candidats que comencen el procés acabin convertint-se en formadors Crockley és un clar exemple de la serietat i fermesa que acompanya al procés.

 

Consol té un important “background” en el sector hoteler, la qual cosa l'ha enriquit a nivell professional i personal i sap de la importància de la proximitat i empatia amb les persones. ¡És una gran amfitriona en les trobades amb els seguis amics, els acarona y els cuida afectuosament!

bottom of page