top of page

Consultora de Comunicació: Solucions estratègiques

Internacionalización y localización
Internacionalització i localització
Si la teva empresa està fent els primers passos per iniciar el seu camí internacional o busca consolidar la seva posició en els mercats internacionals, és imprescindible que la seva comunicació sigui clara i de qualitat.
Ja sigui per:
  • seleccionar al personal que ha de comptar amb una formació d'idiomes i sensibilització adequades per afrontar i superar amb èxit el xoc cultural de viure i treballar a l'estranger.
  • garantir que l'equip de màrqueting tingui la capacitat i confiança de presentar amb èxit un projecte a un blic internacional.
  • convèncer a possibles inversors del potencial del negoci amb les xifres de la companyia i l'evolució dels resultats.
 
La consultora de comunicació Crockley Business Communication té la solució.
Crockley Business Communication Strategic Solutions
Crockley Business Communication Strategic Solutions
Crockley Business Communication Strategic Solutions
Estratègia i creació de continguts
Els missatges de marca en parla anglesa arriben a un públic més internacional.
Els nostres professionals, amb una extensa experiència com a consultora de comunicació treballant per a les principals marques internacionals a l'àrea de màrqueting i generació de continguts, col·laboraran estretament amb el teu equip de màrqueting per definir un missatge de marca clar i de qualitat en anglès.
Crockley Business Communication Strategic Solutions
Crockley Business Communication Strategic Solutions
Crockley Business Communication Strategic Solutions
Procés de recerca
El nostre equip multilingüe realitzarà un anàlisi de l'estil de comunicació en el teu sector i tipus de productes i també revisarà el tipus de comunicació que esteu fent ara.
Procés d'identificació
Un procés d'identificació d'objectius estratègics i prioritats de comunicació inclou entrevistes amb els líders o autors del projecte i els seus equips de la teva companyia per identificar l'essència de la marca.
Procés estratègic
Treballarem amb tu per dissenyar i després implementar una estratègia de marca d'acord amb el teu negoci i els objectius de comunicació que transmeti un missatge clar i de qualitat.
Procés de creació
Crearem el contingut per a la publicació de comunicats de premsa, documents oficials, llocs web, informes financers, informes de responsabilitat social corporativa i publicacions en xarxes socials, entre d'altres.
Altres mercats 
Per accedir als mercats de parla no anglesa, oferim serveis de traducció que garanteixen que els missatges que hem creat es transmetin d'una manera eficaç al mercat de destí. 
Com que tot el procés el dissenya i l'implementa Crockley Business Communication, aprofitem les idees estratègiques que adquirim per realitzar traduccions consistents en qualsevol llengua local, fet que garanteix un mateix missatge de marca en tots els mercats internacionals.
bottom of page